folktandvarden

Glöm inte att kolla digitala brevlådan

En kvinna använder e-tjänster på 1177.se på sin mobil

Har du aktiverat en digital brevlåda? Då är det dit alla dina kallelser kommer, från oss och från andra verksamheter i Region Östergötland.

En digital brevlåda är precis som en vanlig brevlåda - fast digital. Du har ett ansvar för att bevaka den och noggrant läsa det som kommer dit.

— Har du barn så får du även barnets kallelse till din digitala brevlåda, så det gäller att se efter vem av er det är som ska komma till oss, säger Christine Cedbro, systemförvaltare för Folktandvården Östergötland.

E-brev har en ännu högre leveranssäkerhet än vanliga brev och de kommer snabbt till din digitala brevlåda. Dessutom sparas de där så att du enkelt kan hålla koll på dina brev från oss.

Om du uteblir från ditt besök kommer du att debiteras en avgift, det gäller även för ett besök inom den kostnadsfria barn- och ungdomstandvården.

— Syftet med den debiteringen är att förebygga uteblivanden. Hör alltid av dig minst 24 timmar före din bokade tid, så att vi kan ge tiden till någon annan, säger Åsa von Post, tandläkare och planeringschef för Folktandvården Östergötland.

Senast uppdaterad

Mer om digitala brevlådor

En digital brevlåda är ett smidigt sätt för dig att samla post från myndigheter på ett säkert ställe. Det är dessutom snabbare och bättre för miljön.

Läs mer om digitala brevlådor hos digg.se. Länk till annan webbplats.

Till startsidan för Folktandvården Östergötland

En del av Region Östergötland

Folktandvården Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

010-103 00 00 (växel)

Sociala medier