folktandvarden

Sommarjobb för tandvårdsstudenter

En tandläkare roar ett barn i tandläkarstolen.
Ett sommarjobb ger dig praktisk erfarenhet samtidigt som du lär känna erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Nu kan du som studerar till ett tandvårdsyrke söka sommarjobb hos oss. Här finns tillfällen på både större och mindre kliniker att möta patienter, lära känna kollegor och suga åt sig kunskap.

Anna Vik

Anna Vik

Ett sommarjobb är en möjlighet att bredda dina erfarenheter och kunskaper samtidigt som du knyter värdefulla kontakter inför framtiden.

— Vi ser fram emot att få lära känna ett gäng studenter som förhoppningsvis blir våra framtida kollegor på heltid. Det är viktigt för oss att ge ett bra mottagande både socialt och kliniskt, säger Anna Vik, HR-chef för Folktandvården Östergötland.

Uppgifter anpassas efter din kunskap

Du kan söka sommarjobb hos oss oavsett om du studerar till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Som tandläkare varierar arbetsuppgifterna beroende på hur långt du har kommit i din utbildning.

Åsa von Post

Åsa von Post

Är du i början av din utbildning får du enklare arbetsuppgifter samtidigt som du också får möjlighet att vara med vid olika typer av behandlingar. Har du avslutat din nionde termin som tandläkarstudent erbjuder vi sommarjobb med tillfällig legitimation, vilket innebär att du kan arbeta mer självständigt med undersökningar och enklare behandlingar.

Vi erbjuder sommarjobb på flera av våra kliniker i Östergötland, både mindre och större med olika patientklientel och vårdpanorama. Här får du praktisk erfarenhet och får lära känna erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

— Många av våra sommarjobbare kommer tillbaka år efter år för att slutligen landa i en fast tjänst på någon av våra kliniker. Det är ett väldigt bra sätt att lära känna varandra, säger Åsa von Post, tandläkare och planeringschef för Folktandvården Östergötland.

Senast uppdaterad

Kontakt

Anna VikHR-chefFolktandvården Östergötland
Till startsidan för Folktandvården Östergötland

En del av Region Östergötland

Folktandvården Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

010-103 00 00 (växel)

Sociala medier