folktandvarden
Tjej med glasögon ler stort mot kameran.

Välkommen till Folktandvården

Har du frågor som rör din tandvård? Kontakta din klinik!

Hitta min klinik på 1177.se
Kvinna i vit t-shirt i vårdmiljö ler.

När blir jag kallad?

Undrar du när det blir din tur att komma till oss?

Läs mer om tid hos tandvården

Frisktandvård

Vill du skaffa eller säga upp ett abonnemang? Har du frågor om dina betalningar? Eller undrar du bara hur det fungerar?

Läs mer om frisktandvård
Kille i blå skjorta ler.
Tandläkare i behandlingsrum

Sommarjobba hos oss

Sommarjobbet blev en drömstart i karriären för Issa. Kanske blir det så för dig med?

Läs mer och ansök
En tandläkare som arbetar i ett behandlingsrum

Jobb och karriär

Vill du vara med oss på resan mot framtidens tandvård? Med oss kan du växa i din yrkesroll hela arbetslivet. Välkommen med din ansökan!

Se lediga jobb

Nyheter

  • Årets FORSS-projekt kan minska behovet av kirurgiska ingrepp Även om tandlossning minskar, är det fortfarande en vanlig inflammatorisk sjukdom som i värsta fall leder till förlust av tänder och lägre livskvalitet. I årets FORSS-projekt ska övertandläkaren Shariel Sayardoust vid specialisttandvården på Folktandvården Östergötland studera om ett tillägg av ett protein i samband med mekanisk behandling minskar på behovet av kirurgi.
  • Sommarjobb - "en drömstart" Nu kan du som studerar till ett tandvårdsyrke söka sommarjobb hos oss. Ta chansen att på både större och mindre kliniker möta patienter, lära känna kollegor och skaffa massor av kunskap.
  • Lilla torget redo för patienter Äntligen står kliniken på Lilla torget färdig efter den stora vattenskada som drabbade lokalerna i början av sommaren 2023. De första patienterna välkomnades tillbaka den 8 januari.
  • Forskning för snabbare omhändertagande vid barnreumatism I Sverige insjuknar cirka 200 barn varje år i barnreumatism. Alexandra Carlsson är specialist i bettfysiologi och forskar för att möjliggöra ett snabbare omhändertagande av barn som har sjukdomsaktivitet i käkleden, för att förhindra sjukdomsutveckling och lidande.
  • Tandhygienist på avdelning För patienter som ligger på sjukhus är munhälsan avgörande för såväl återhämtning som livskvalitet. Därför har Folktandvården bedrivit projektet "Tandhygienist på avdelning" för att i samarbete med vårdpersonal stärka munvården.
Logga Folktandvården Östergötland

En del av Region Östergötland

Folktandvården Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier